Prima pagină » Despre noi

Despre noi

EV Check.ro este primul serviciu de interogarea a unei baze de date nationale privind istoricului vehiculelor electrice in circulatie in Romania. Este conceput cu ajutorul partenerilor nostri care s-au alaturat proiectului nostru si care doresc ca astfel sa asigure un mediu sigur pentru circulatia acestor vehicule pe strazi.

Pana acum ni s-au alaturat in crearea celei mai mari baze de date, distribuitori de trotinete electrice, precum Joyor, Kaabo, dar si scutere electrice: NIU, care si-au inregistrat in sistem toata flota de vehicule electrice din Romania. Lor li se alatura centerele de service cu care colaboram si care ne furnizeaza informatii despre seria vehiculelor si reparatiile care sunt efectuate.

Consultantii nostri lucreaza dupa standardele EV Check.ro, contribuind astfel la crearea unei baze de date unitare, clare si usor de inteles.

EV Check nu detine informatii despre proprietari, date cu caracter personal, respectand astfel legislatia in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Concepul EV Check vine atat in ajutorul cumparatorilor, dar si al vanzatorilor de vehicule electrice personale.

Ca si cumparator, noi ne asiguram ca vei face cea mai buna investitie daca doresti sa cumperi un vehicul electric second hand. Stim cu totii cand de important este ca un vehicul electric are nevoie de anumite conditii de depozitare, de incarcare, de menajare a acumulatorului, iar aceste informatii se pot regasi in raportele noastre.

Ca si vanzator, daca iti inscrii vehiculul electric in baza noastra de date, ai mai multe sanse sa il vinzi mai repede, oferind cumparatorului informatii detaliate privind istoricul acestuia.

Am creat cea mai mare baza de date nationala destinata vehiculelor electrice pe doua roti

Si nu ne oprim aici. Suntem in continua dezvoltare si creare de noi parteneriate cu cei mai mari distribuitori de vehicule electrice din Romania. Wanna join us?

+10000

Vehicule electrice inregistrate

120+

Clienti multumiti

8

Parteneri

+100

Tranzactii reusite

Verifica acum istoriculul vehiculului electric pe care intentionezi sa il achizitionezi.

Introdu seria sasiu