Sari la conținut
Prima pagină » Modalitati plata

Modalitati plata

Plata pentru comenzile plasate pe site-ul EVCheck.ro se poate efectua in mai multe moduri, dupa cum urmeaza:

Ramburs la primirea coletului.

In moment livrarii de catre curier, veti achita contravaloarea comenzii catre curier.

Online cu cardul ((Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) pe site (3D Secure)

Plata cu cardul pe site-ul EVCheck.ro se face in parteneriat cu procesatorul EuPlatesc. Acest parteneriat asigura un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

  Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  Prin transfer bancar

  In baza unei proforme emise de societatea noastra. Este necesar sa ne transmiteti datele complete de facturare pentru a putea emite proforma.

  Prin Credit TBI Bank

  Alături de TBI Bank am implementat un sistem de finantare direct din cosul de cumparaturi, care îți permite să platesti în rate, fara drumuri la banca. E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF (inclusiv daca esti PFA/PFI/Intreprindere Individuala, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocat etc).

  La accesarea primei finantari, costul creditului include taxa de acordare de 100 lei (la optiunea de 12 rate fara dobanda) sau 95 de lei (la optiunea pentru mai mult de 12 rate, cu 1% dobanda/luna), asigurarea de viata si somaj si un comision de administrare de 5 lei/luna.

  Selecteaza metoda de plata TBI Bank – credit online 12 rate, 0% dobanda si vei fi redirectionat către tbibank.ro pentru finalizarea comenzii. Pentru oferta 18-60 de rate cu dobânda 1% pe luna, te rugam sa ne contactezi la 0766 530 307.

  Dosarul tau va intra in analiza, urmand sa primesti confirmarea aprobarii sau nu a creditului prin email. Comanda ta va fi expediata doar dupa primirea de catre echipa EV Check a emailului de confirmare a aprobarii creditului din partea TBI.

  Daca intampinati probleme in plata online cu cardul va rugam sa ne contactati la 0766 530 307.